E A S T Moppers hemsida där vi driver med ahk, och talar om vad vi har för skoj på gång.

 

Har nu väntat i 4 År på att ahk-styrelsen ska tycka till om vad dom vill ha på hemsidan, kanske är dags för en ny styrelse, som lägger ner lite tid på sånt här i stället för att tysta dom styrelsemedlemmar som säger ifrån, när det är tokigheter på gång. Skriv en rad på Forumet om vad du tycker ! Snart är det årsmöte ! Medlemsantalet sjunker tack vare styrelsen, klart som korvspad, när man får skäll, för att ha fixat nya medlemmar!  -500 medl. senaste året men fika för 25000;- på styrelsesammanträden det är helt ok? Nu har dom även börjat utesluta folk som kritiserar styrelsen, vilken demokrati?

Här kommer snart en enklare instruktion, hur man går ur ahk men behåller MHRF försäkringen.

Här hittar du vårt nya FORUM Kan användas för efterlysningar eller som en köp och säljsida. 

Sept

23            Wäsby mopedos tar en tur i dom norra förorterna, se mer i forumet.

29            Gräsbane race i Kårsta, se mer i forumet

30            East Moppers moppeutflykt, samling vid fyristorg 10,30-11,00 avfärd mot något intressant mål, ta med körv att grilla och fika.

Okt

6            Lör den 6 okt är bokad för toppspeed på Hudik flygfält (Hälsingland, ett stenkast till fjollaträsk och ettåhalvt lappkast till Åmsele) och får vi bara kontakt med Captain och kan låna mätutrustningen så är tävlingen ett faktum... Passa på att köra ditt livs rekord åk i den specialbeställda, syrerika norrlandsluften i början på oktober. Mer info finns nu i forumet.

?            East Moppers moppeutflykt, samling vid fyristorg 10,30-11,00 avfärd mot något intressant mål, ta med körv att grilla och fika.

 

Nov

24            Mowazet/Classic motors marknad i Västerås, nu med fri parkering men inträdet höjt till 100;- Plats, vid ABB Arena längs E18

?            East Moppers moppeutflykt, samling vid fyristorg 10,30-11,00 avfärd mot något intressant mål, ta med körv att grilla och fika.

 

Dec

13    Traditionell Lucia åkning med pimpade moppar, kommer uppblåsbara Barbara i luciakläder i år?

2013

Jan.

Någon vintertur i januari måste vi väl försöka oss på, trettonhelgen brukar var ett bra datum, vi återkommer med datum.

 

Febr.

 

Mars.

April

6    DAK Vårmarknad i Lugnethallen

Maj.

Juni.

Juli

Aug.

?    East Moppers Ålandsresa, avfärd Fredag eftermiddag, hemkomst sönd em.

Sept.

Okt.

Nov.

Dec.

13    Lucia åkning med East Moppers